Echipa casuta zanelor

  • Gradinita Particulara Casuta Zanelor

ECHIPA CASUTA ZANELOR

PROCENTUL DE VACCINARE ESTE IN PREZENT DE 68% (17/25)

 

 

Joaca, empatia, intelegerea si dragostea fac parte din magia scuturata zilnic de baghetele noastre in grupa. Roxana si Miruna Grupa Licuricilor din sediul Bucsinescu.

Didina și Alexandra, doua noi zânuțe gata sa dea tot ce au mai bun pentru grupa LICURICI și PITICI. Nu ne asemănăm prea mult la caracter, dar avem aceeași dorința, să-i facem pe copii sa se simtă în siguranță și fericiți alături de noi. Suntem gata pentru orice nouă provocare, încercând sa reușim în ceea ce ne am propus când am început sa lucrăm ca zânuțe. Blândețea, iubirea și energia ne sunt nelipsite și vrem sa le oferim din acestea și copiilor, pe lângă multele învățături pe care sperăm să le ,,culeagă” de la noi. 

Zânuțele Alexandra Rusu și Ștefania Bostan, grupa mică Piticii din Bucșinescu. Iubirea față de copii ne-a făcut ca în acest an să ne adunăm magia și să formăm împreună o echipă alături de Piticii noștri. O echipă potrivită înseamnă mai puțin "eu" și mai mult "noi". Suntem gata să dăm startul acestei călătorii în lumea fermecată și plină de cunoaștere pe care o numim grădiniță! ❤️.

Blândețea, creativitatea, răbdarea, dorința de cunoaștere și echilibrul sunt câteva trăsături ce ne caracterizează. Pe lângă acestea, suntem două zânuțe pline de inițiativă, raționament, dragoste și gingășie. Am intrat timide în tărâmul magic din Căsuță, dar acum putem spune că suntem pregătite pentru noile provocări ale Spiridușilor. Hasmațuchi Andreea și Inimosu Denisa-Bogdana, educatoare la grupa Spiridușii din Păcurari.

Creativitate, implicare, dăruire, empatie, acestea sunt cuvintele ce ne reprezinta echipa. Noi suntem Alexandra și Gabriela iar împreună cu spiridușii noștri formam grupa mica ce este legata prin prietenie. Bine, și puțin praf magic mai avem ce ajuta la întregire și înțelegere.  

Noi suntem Zânuțele Ana și Andreea de la grupa mare "Zâne și Elfi", Bucșinescu. Suntem deja de 3 ani în această formulă, iar Ambiția și Armonia ne însoțesc la fiecare pas! ��‍♀️

Oamenii nu se întâlnesc întâmplator iar pe noi, Andreea și Gabriela, magia ne-a adus împreună! Suntem două zânuțe mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și ne folosim baghetele pentru a crește aripi copilașilor din grupa mijlocie “Crai și Crăiese”, în sediul din Păcurar

Raluca-Silvia si Adelina-Petronela, zanute la grupa mijlocie ,,Crai si Craiese", Bucsinescu. ,,Ne dorim ca împreună cu copiii să descoperim această frumoasă lume de basm și să ne bucurăm de ea prin nenumărate activități, jocuri, diverse experiențe menite să le formeze abilități, aptitudini, atitudini, deprinderi practice; menite să îi dezvolte multilateral – pe plan fizic, psihic, social, emoțional. În tot acest timp, toate acestea vor fi puse într-o „trăistuță” care va însoți copilul de-a lungul vieții sale."

Sub aripile mele stau elfii și zânele din grupa mare. Împreună împărțim emoții și experimentăm lucruri minunate. Praful magic este de nelipsit, iar bagheta mea secretă aduce mereu un zâmbet pe chipul celor mici.


Grija si bunastarea copiilor ne caracterizeaza ca zanute asistente. Cu putina iubire, blandete, dar si praf magic facem fericiti toti copilasii. Zanuta Flori-Bucsinescu si Zanuta Oana-Pacurari ."